Kawijakan privasi ieu ihwal kumaha kami nyimpen sareng nganyahokeun informasi pangguna anjeun.
Anjeun ngan ukur tiasa nganggo situs ieu upami anjeun satuju kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.
Istilah anu ditetepkeun
"website" hartosna situs wéb anu nuju anjeun milarian.


Nalika nganggo situs wéb, anjeun satuju parantos maca, ngartos, sareng nampi syarat-syarat di handap ieu sareng kabijakan privasi. Upami anjeun henteu satuju kana istilah ieu, anjeun henteu kedah ngagunakeunana.

1. Inpormasi anu anjeun bikeun

1.1. Nalika nganggo Jasa, anjeun tiasa dipenta pikeun masihan inpormasi pribadi ngeunaan diri, sapertos nami anjeun, inpormasi kontak, inpormasi pamayaran, rinci ngeunaan bumi atanapi sipat anjeun anu minat, inpormasi kauangan. Ieu tiasa kajantenan, contona, nalika anjeun ngadaptarkeun Jasa Layanan, kéngingkeun bumi, ngabagi atanapi nyimpen harta, pakait sareng profésional perumahan (sapertos agén perumahan atanapi calo, panyéwa gadai janji atanapi petugas injeuman, manajer harta, investor , homebuilder, atanapi anu sanés) ngalangkungan Layanan, atanapi ngalengkepan bentuk atanapi transaksi sanésna, sapertos paménta inpormasi injeuman atanapi panyewakan perumahan sareng latar dipariksa. Anjeun ogé tiasa nyayogikeun inpormasi ngeunaan pihak katilu ngaliwatan Services, contona, upami anjeun ngabagikeun daptar real estate sareng panarima liwat email. Urang tiasa ngagabungkeun inpormasi ieu sareng inpormasi sanés anu kami kumpul tina interaksi anjeun sareng Jasa atanapi ti perusahaan sanés.
1.2. Sababaraha inpormasi anu anjeun bikeun ngalangkungan Layanan dikokolakeun sareng diolah ku pihak katilu pikeun urang. Contona, nalika anjeun mesen produk atanapi jasa ngalangkungan Layanan, urang panginten kedah ngumpulkeun inpormasi kiridit anjeun atanapi kartu debit. Inpormasi ieu dikumpulkeun sareng diolah ku prosesor pamayaran pihak katilu. Upami mangrupikeun laporan kiridit diperyogikeun pikeun ngagunakeun Layanan, anjeun tiasa dipénta nyayogikeun nomer Jaminan Sosial anjeun ("SSN"). Nalika SSNs diperyogikeun, kami nganggo téknologi pikeun nyebarkeun inpormasi éta langsung ka panyadia pihak katilu anu peryogi inpormasi pikeun ngolah laporan kiridit atanapi latar tukang.
1.3.

Alat mobile sareng inpormasi browser sélulér. Anjeun tiasa nyaluyukeun setelan dina alat mobile anjeun sareng browser mobile ngeunaan cookies sareng ngabagi inpormasi anu tangtu, sapertos modél alat sélulér anjeun atanapi basa anu dianggo ku alat sélulér anjeun, ku nyaluyukeun setélan privasi sareng kaamanan dina alat sélulér anjeun. Mangga tingal petunjuk anu disayogikeun ku panyadia jasa sélulér anjeun atanapi produsén alat mobile.

1.4.

lokasi Data. Upami anjeun ngaktipkeun jasa lokasi dina alat sélulér anjeun, situs wéb tiasa ngumpulkeun lokasi alat anjeun, anu kami anggo kanggo nyayogikeun inpormasi dumasar sareng lokasi. Upami anjeun hoyong nganonaktipkeun fitur ieu, anjeun tiasa nganonaktipkeun jasa lokasi dina alat sélulér anjeun.

1.5.

Dianggo log. Kami ngumpulkeun inpormasi ngeunaan panggunaan Layanan kami, kalebet jinis browser anu anjeun anggo, waktos aksés, halaman diteuteup, alamat IP anjeun sareng halaman anu anjeun kunjungan sateuacan napigasi ka Jasa kami. Kami ogé ngumpulkeun inpormasi ngeunaan komputer atanapi alat mobile anu anjeun pake pikeun ngakses Layanan kami, sapertos modél hardware, sistem operasi sareng versi, pengenal alat unik, inpormasi jaringan mobile, sareng tingkah laku browsing.

1.6.

Eusi umum. Anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi sacara umum ngaliwatan Layanan, sapertos anjeun ngantunkeun ulasan pikeun ahli perumahan real estate, atanapi nalika anjeun nyumbang kana forum diskusi.

1.7.

jaringan sosial. Upami anjeun ngagunakeun fungsi sambungan jaringan sosial anu ditawarkeun ngalangkungan Layanan, kami tiasa ngaksés sadaya inpormasi profil jaringan sosial anjeun anu tos disayogikeun pikeun dikongsi sareng nganggo saluyu sareng kabijakan privasi ieu. Punten tingal petunjuk anu ngatur akun jaringan sosial anjeun pikeun ngatur informasi anu dibagi ku akun anjeun.



2. cookies

1.1. Jaringan anjeun kedah nampi cookies.
1.2. Anjeun diidinan kami nganggo cookies pikeun nyimpen sési, pengenal unik, karesep, atanapi data anu sanés anu bakal ngabantosan kami pikeun anu séjén pikeun ngaidentipikasi anjeun salaku sémah atanapi asup anggota, sareng masihan anjeun pangalaman browsing anu pangsaéna dina situs kami.
1.2.1 Kami sareng mitra kami nganggo sababaraha téknologi pikeun ngumpulkeun inpormasi sacara otomatis sawaktos anjeun ngaksés sareng nganggo Layanan, kalebet cookies, beacons wéb sareng téknologi anu sami. Kuki mangrupikeun bit inpormasi éléktronik anu tiasa ditransfer ka komputer atanapi alat éléktronik anu sanés pikeun ngidentipikasi browser anjeun. Nalika anjeun nganggo Layanan, kami sareng mitra kami tiasa nempatkeun salah sahiji atanapi langkung cookies dina komputer atanapi alat éléktronik anu sanés atanapi nganggo téknologi sanés anu nyayogikeun pungsionalitas anu sami. Kami sareng mitra kami tiasa nganggo cookies pikeun nyambungkeun kagiatan anjeun dina Jasa Layanan sareng inpormasi sanés anu kami simpen ngeunaan anjeun dina propil akun anjeun atanapi interaksi sateuacan anjeun dina Layanan pikeun, salaku conto, nyimpen pilihan anjeun. Pamakéan cookies ngabantuan kami ningkatkeun kualitas Layanan pikeun anjeun, ku ngaidentipikasi inpormasi anu paling pikaresepeun pikeun anjeun, tren ngalacak, ngukur efektifitas pariwara, atanapi nyimpen inpormasi anu anjeun badé nyandak deui sacara rutin, sapertos anjeun imah karesep. Dina iraha wae, anjeun tiasa nyaluyukeun setélan kana panyungsi anjeun pikeun nolak cookies numutkeun paréntah anu aya hubunganana sareng panyungsi anjeun. Nanging, upami anjeun milih nganonaktipkeun cookies, seueur fitur gratis Layanan moal beroperasi saé.

Halaman dina Layanan ogé ngalebetkeun beacons wéb atanapi piksel, anu mangrupikeun file éléktronik pikeun ngitung pangguna anu parantos kunjungi halaman éta, pikeun ngalacak kagiatan dina waktos sareng sababaraha situs web anu béda, pikeun nangtukeun interaksi pangguna sareng email anu kami kirim, pikeun ngaidentipikasi cookies tangtu dina komputer atanapi alat éléktronik anu sanés kana halaman éta, atanapi pikeun ngumpulkeun inpormasi anu aya hubunganana, sareng inpormasi ieu tiasa dihubungkeun sareng alamat browser anjeun, identifier alat, atanapi alamat Protokol Internet. Urang, contona, ngalaksanakeun piksel dina halaman Jasa dimana anjeun ningali pariwara anu tangtu ku kituna kami tiasa ngalacak naha anjeun kunjungan halaman wéb anu aya patalina sareng iklan éta dina waktosna.
1.2.2 Cookies pihak katilu, beacons wéb, sareng téknologi pelacak anu sanés. Urang damel sareng panyadia ladénan sareng jaringan pariwara pikeun ngalacak sareng ngatur inpormasi cookie sareng kagiatan anjeun nalika anjeun nganggo Layanan sareng kagiatan online anjeun dina waktos sareng sababaraha situs sareng alat anu béda-béda. Contona, pihak katilu tiasa nganggo cookies pikeun nganteurkeun pariwara ka anjeun dumasar kana kunjungan anjeun ka Ladénan.

3. AKAUN USER

2.1. Alamat email anjeun moal dipidangkeun, dipasihan atanapi dijual.
2.2. Alamat email pribadi anjeun ngan bakal dianggo pikeun situs web pikeun komunikasi sareng anjeun sareng ngirim kecap konci anyar upami anjeun nyungkeun éta. Ogé pikeun ngirim anjeun serat ti pangguna sanés anu resep kana iklan anjeun, sareng daék ngahubungi anjeun.
2.3. Kecap aksés pangguna anjeun bakal disimpen dina pormat anu henteu bisa malik.
2.4. Kecap konci pangguna anjeun moal ditingalikeun, dijual atanapi dipasihan.
2.5. Aktivitas akun anjeun bakal diawasi sareng dirékam pikeun tujuan kualitas sareng kaamanan supados nyayogikeun anjeun ngadukung anu langkung saé sareng tindakan minangka jaminan tambahan ngalawan salah nyalahgunaan. Aktip / data akun anjeun moal dibébaskeun sareng pihak katilu dina kaayaan naon waé sareng éta moal dianggo dina cara sanés atanapi sanés waé ogé.
2.6. Paguneman antara anjeun sareng dukungan urang pribadi. Anjeun teu kéngingkeun nembongkeun masarakat.

4. ADVERTISEMENTS

3.1. Pamilik wéb teu nanggung jawab kana eusi naon waé dina iklanna anu dipidangkeun dina website. Ieu berlaku pikeun sadaya inpormasi pariwara anu urang tiasa nunjukkeun.
3.2. Éta mangrupikeun tanggung jawab anjeun nalika klik tautan pariwara, klik tautan di jero halaman pariwara atanapi ngotéktak eusina.
3.3. Unggal pariwara anu diserahkeun kana situs wéb tiasa dibagikeun sareng pangikut média sosial urang liwat saluran média sosial kami, sareng pamilik situs wéb ngagaduhan hak-hak pinuh pikeun monetisasi éta.

5. Iklan pihak katilu

Urang ogé nganggo pariwara pihak katilu dina situs wéb pikeun ngadukung situs kami. Sababaraha pariwara ieu tiasa nganggo téknologi sapertos cookies sareng beacon wéb nalika aranjeunna ngiklankeun dina situs kami, anu ogé bakal ngirim pariwara ieu (sapertos Google ngaliwatan program Google AdSense, tuturkeun tautan terang Kumaha Google nganggo inpormasi tina situs atanapi aktip anu ngagunakeun jasana) inpormasi kaasup alamat IP anjeun, ISP anjeun, panyungsi anjeun biasa didatangan situs kami, sareng dina sababaraha kasus, naha parantos Flash dipasang. Ieu umumna dianggo pikeun tujuan geotargeting (nunjukkeun iklan perumahan New York ka batur di New York, contona) atanapi ningalikeun iklanna anu didasarkeun kana situs-situs khusus anu dilongok (sapertos ningalikeun iklan masak ka jalma anu biasa dina situs masak).
Anjeun tiasa milih nganonaktipkeun atanapi milih mareuman cookies kami atanapi cookies pihak katilu dina setélan browser anjeun, atanapi ku ngatur kahoyong dina program sapertos Norton Internet Security. Nanging, ieu tiasa mangaruhan kumaha anjeun tiasa berinteraksi sareng situs kami ogé situs web anu sanés. Ieu tiasa kaasup henteu mampuh login ka layanan atanapi program, sapertos log into forum atanapi akun.
Inpormasi anu dikumpulkeun tiasa ngalebetkeun kontén anu anjeun tingali, tanggal sareng waktos anu anjeun tingali eusi ieu, sareng situs wéb anu ngarujuk anjeun dina Layanan, sareng inpormasi ieu tiasa dihubungkeun sareng panyungsi unik, pengenal alat, atanapi alamat Internet Protocol (IP) anjeun. . Prakték ieu ngabantosan iklan anu relevan sareng mangpaat pikeun anjeun. Pariwara khusus ieu tiasa muncul dina Ladenan atanapi dina situs wéb, aplikasi atanapi pasipatan anu sanés.

6. Kumaha situs wéb nganggo inpormasi anjeun

Situs wéb umumna nganggo inpormasi anu dikumpulkeun ngeunaan anjeun pikeun masihan sareng ningkatkeun Layanan, kalebet:
  • nyayogikeun sareng ngintunkeun Layanan, ngolah transaksi sareng ngirim inpormasi anu aya hubunganana sapertos konfirmasi sareng invoice;
  • kirimkeun bewara téknis, pamutahiran, ngabejaan kaamanan sareng dukungan sareng pesen administrasi;
  • ngaréspon kana koméntar anjeun, patarosan sareng nyayogikeun sareng nyayogikeun palayanan pelanggan;
  • komunikasi sareng anjeun ngeunaan produk, jasa, nawiskeun, promosi, hadiah sareng peristiwa anu ditawarkeun ku situs web sareng anu sanés, sareng masihan béja sareng inpormasi anu kami pikir bakal dipikaresep pikeun anjeun;
  • monitor sareng nganalisa tren, pamakean sareng kagiatan anu aya hubunganana sareng Layanan kami;
  • ningali, ngarobah, sareng ngapdétkeun jasa anu parantos aya sareng ngembangkeun Layanan énggal;
  • ngadeteksi, nalungtik sareng nyegah transaksi curang sareng kagiatan haram sareng ngajagi hak sareng harta situs web sareng anu sanésna;
  • personalize Services sareng nampilkeun anjeun iklan, eusi atanapi fitur anu kami yakin bakal dipikaresep atanapi mangpaat pikeun anjeun;
  • mempermudah kontes, sapuan sareng promosi sareng ngolah sareng nganteurkeun éntri sareng hadiah;
  • numbu atanapi ngagabung sareng inpormasi anu kami peroleh ti batur pikeun ngabantosan kabutuhan anjeun sareng nyayogikeun anjeun jasa anu langkung saé; jeung
  • ngalaksanakeun tujuan anu sanés dijelaskeun ku anjeun dina waktos inpormasi ieu dikumpulkeun.

7. Nalika Wéb Wéb Dibagi sareng Ngungkungkeun Inpormasi Anjeun

Privasi anjeun penting sareng kami komitmen pikeun ngalindungan inpormasi anjeun anu ngidentipikasi anjeun sacara pribadi. Kami ngan bakal ngabagikeun inpormasi pribadi anu anjeun bérékeun di luar daérah publik tina Jasa dina kaayaan di handap ieu:
    • Kalayan idin anjeun. Nalika anjeun idin atanapi langsung situs web pikeun ngabagikeun inpormasi pribadi. Ieu kajadian nalika anjeun ngirim inpormasi ngalangkungan seueur Layanan kami. Salaku conto, upami anjeun milih ngahubungi agén real estate, tukang pinjaman hipotik, investor, pembina, manajer harta, atanapi profésional perumahan séjén liwat Layanan, nami anjeun, nomer telepon, alamat email, sareng eusi pesen bakal katingali ku panarima. pesen na. Kitu ogé, upami anjeun mendakan kanggo nyewa perumahan ngalangkungan Layanan, inpormasi aplikasi anjeun bakal dikirim ka calon tuan tanah.
    • Panyadia jasa kana situs web. Nalika boga situs wéb nyayogikeun panyadia jasa pikeun ngabantuan ngoperasikeun Jasa atanapi usaha kami, pamilik situs wéb tiasa masihan aksés ka inpormasi pribadi ngan ukur cocog pikeun ngalaksanakeun jasa Realtyww, sareng tunduk kana istilah kawijakan privasi ieu. Pamilik situs wéb tetep tetep nanggung jawab kana privasi inpormasi pribadi anjeun anu dibagikeun sareng panyadia layanan.
    • Mitra sareng saha urang ngadamel usaha. Nalika mitra wéb sareng usaha anu sanés nawiskeun produk sareng jasa, urang tiasa ngabagikeun inpormasi sareng mitra bisnis sapertos ngan diperyogikeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa éta sareng ngan ukur sarat dina kawijakan privasi ieu.
    • Kawajiban hukum atanapi panyalindungan tina ngarugikeun. Nalika situs web ngagaduhan kapercayaan anu hadé yén aksés, pamakean, pelestarian atanapi panyingkepan inpormasi mangrupikeun akal pikeun (a) nyugemakeun sarat tina hukum, pangaturan, prosés hukum, atanapi paménta pamaréntahan anu tiasa dikuatkeun, (b) ngalaksanakeun atanapi nalungtik kamungkinan anu ngalanggar Istilah Pamakéan, (c) ngadeteksi, nyegah, atanapi upami ngabales panipuan, kaamanan atanapi téknis masalah, (d) ngadukung fungsi audit sareng patuh, atanapi (e) ngajagi hak, harta, atanapi kaamanan tina situs web, pamakéna. atanapi masarakat ngalawan ngarugikeun.
    • Wéb tiasa ogé ngabagikeun inpormasi dikumpul atanapi dicirikeun yén teu tiasa dianggo akal pikeun ngidentipikasi anjeun.

8. Link jeung Partai Katilu Partéi

Sapanjang Jasa, urang tiasa numbu ka situs wéb perusahaan sareng / atanapi jalmi sanés. Salajengna, fungsionalitas tinangtu dina Jasa Layanan tiasa ngalebetkeun distribusi inpormasi Listing anjeun ka situs web pihak katilu. Situs web pihak katilu ieu tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan pangguna dina situs wéb éta, sareng kabijakan privasi situs wéb henteu ngalegaan kana situs wéb luar sareng pihak katilu. Mangga tingal langsung ka pihak katilu sareng situs web ieu ngeunaan kabijakan privasi.

9. Kaamanan sareng Inpormasi Inpormasi

Pamilik wéb nyandak langkah-langkah anu lumayan pikeun ngalindungan inpormasi anu dibagikeun ku para pangguna ti kami teu diidinan, aksés, sareng panyingkepan, dina waktos transmisi sareng sésana. Tapi, henteu aya inpormasi panyebaran inpormasi internét atanapi solusi neundeun éléktronik tiasa aman, janten perhatikeun yén urang henteu tiasa ngajamin kaamanan mutlak.

Anjeun tiasa ngaksés, ngamutahirkeun, sareng ngahapus inpormasi pribadi anu anjeun bikeun kana situs wéb dina akun anjeun ku log in kana akun anjeun dina jasa wéb anu relevan. Urang tiasa ngajaga salinan inpormasi asli inpormasi anjeun dina rékaman kami.

Kami bakal ngiringan inpormasi anjeun salami perlu pikeun nyayogikeun tujuan anu dijelaskeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu kecuali periode pangropéa anu diperyogikeun atanapi diijinkeun ku hukum.

10. Patuh gdpr

Pikeun milarian naon léngkah anu nyandak situs wéb pikeun matuh GDPR mangga tuturkeun tautan:

https://realtyww.info/blog/2018/05/24/realtyww-info-gdpr-compliance/

11. Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu

Punten dicatet yén kabijakan ieu bisa diréparasi ti jaman ka jaman. Anjeun kedah parios deui versi anu paling énggal sateuacan ngandelkeun sasmita dina kabijakan privasi ieu. Urang bakal masihan perhatosan ngeunaan perobihan bahan dina kawijakan éta, boh ku ngirimkeun béwara dina situs wéb kami, ku ngirim email, atanapi sababaraha cara anu sanés.