Upami anjeun peryogi inpormasi langkung atanapi ngagaduhan patanyaan ngeunaan Sarat Service kami, punten gratis pikeun ngahubungi kami ku email di http://realtyww.info/contact.

perkenalan

Istilah sareng syarat ieu ngatur panggunaan wéb ieu; ku nganggo situs wéb ieu, anjeun nampi istilah sareng kaayaan ieu sacara lengkep sareng tanpa ngumpulkeun. Upami anjeun henteu satuju sareng istilah sareng kaayaan atanapi bagian tina istilah sareng kaayaan ieu, anjeun henteu kedah ngagunakeun halaman wéb ieu.

Anjeun kedah sahenteuna 18 [dalapan belas] umur pikeun ngagunakeun wéb ieu. Kalayan ngagunakeun situs wéb ieu sareng ku satuju sareng istilah sareng kaayaan ieu, anjeun ngajamin sareng ngawakilan yén anjeun umur minimal 18.

Istilah anu ditetepkeun

"website" hartosna situs wéb anu nuju anjeun milarian.

Lisensi pikeun nganggo wéb

Kacuali henteu dinyatakeun, situs wéb sareng / atanapi anu gaduh lisénsina gaduh hak inteléktual anu diterbitkeun dina situs wéb ieu sareng bahan anu digunakeun dina situs wéb. Tunduk kana lisénsi di handap, sadaya hak harta intelektual ieu ditangtayungan.

Anjeun tiasa ningali, undeuran kanggo ngan ukur caching, sareng nyitak halaman, file atanapi kontén sanésna tina situs wéb pikeun anjeun nyalira, dumasar kana larangan anu ditétélakeun di handap ieu sareng di tempat sanés dina istilah sareng kaayaan ieu.

Anjeun teu kedah:

  • republish bahan tina situs wéb ieu sanés nyitak atanapi média digital atanapi dokumen (kalebet republication dina situs wéb sanés) kecuali ngabagi metode anu disayogikeun ku situs wéb;
  • ngajual, nyewa atawa sub-lisénsi bahan tina website;
  • nunjukkeun bahan naon waé tina situs wéb di masarakat kecuali ngabagi metode anu disayogikeun ku situs wéb;
  • baranahan, duplikat, nyalin atanapi nyebarkeun bahan ngan ukur dina situs wéb ieu pikeun tujuan komérsial;
  • edit atanapi lamun teu ngarobih bahan naon dina website;
  • ngadaptarkeun deui bahan tina situs web ieu - kecuali kontén anu khusus sareng sacara eksplisit disayogikeun pikeun redistribution; atanapi
  • republish atanapi baranahan bagian tina situs web ieu nganggo panggunaan iframes atanapi layar saringan.

pamakéan ditarima

Anjeun kedah henteu nganggo situs wéb ieu ku cara anu nyababkeun, atanapi tiasa nyababkeun, ngaruksak kana situs web atanapi kakirangan kasadiaan atanapi aksésibilitas wéb atanapi ku cara naon anu teu disalahi hukum, haram, curang atawa ngabahayakeun, atanapi aya hubunganana sareng anu teu haram. haram, maksud curang atawa ngabahayakeun atanapi kagiatan.

Anjeun teu kedah nganggo ramatloka ieu nyalin, toko, host, ngirimkeun, ngirim, pamakéan, nyebarkeun atanapi ngadistribusikaeun bahan mana wae anu diwangun ku (atawa anu numbu ka) spyware sagala, virus komputer, kuda Trojan, cacing, logger keystroke, rootkit atanapi sejenna software komputer jahat.

Anjeun kedah ulah ngalakukeun kagiatan pangumpulan data anu sistematis atanapi otomatis dina atanapi anu aya hubunganana sareng situs wéb ieu tanpa idin tinulis.
Ieu ngawengku:

  • scraping
  • data pertambangan
  • ékstraksi data
  • panén data
  • 'framing' (iframes)
  • Artikel 'Spinning'

Anjeun kedah henteu nganggo situs wéb ieu atanapi naon waé pikeun ngirimkeun atanapi ngirim komunikasi komérsial anu teu diminta.

Aksés diwates

Aksés ka daérah tangtu situs wéb ieu dibatesan. Pamilik wéb ngagaduhan hak pikeun ngawatesan aksés ka daérah dina situs wéb ieu, atanapi sacara kawijaksanaan urang, dina wéb ieu. Website tiasa ngarobih atanapi ngarobih kawijakan ieu tanpa aya bewara.

Upami nu boga situs wéb masihan anjeun ID sareng kecap aksés pikeun ngaktifkeun anjeun aksés kana situs-situs anu diwateskeun atanapi eusi atanapi jasa anu sanés, anjeun kedah mastikeun yén ID pangguna sareng kecap konci dirahasiaan. Anjeun sorangan anu jawab sandi sareng kaamanan ID pangguna anjeun ..

boga situs wéb nganonaktipkeun ID pamaké sareng kecap akses anjeun dina kawijaksanaan tunggal wéb tanpa aya bewara atanapi penjelasan.

eusi pamaké

Dina istilah jeung kaayaan ieu, "eusi pamaké anjeun" hartina bahan (kaasup tanpa téks watesan, Gambar, bahan audio, bahan video tur bahan audio visual) nu ngalebetkeun ka ramatloka ieu, keur kaperluan naon.

Anjeun masihan pamilik situs wéb di sakuliah dunya, teu kaébat, non-ekslusif, lisénsi bébas royalti pikeun ngagunakeun, ngahasilkeun deui, adaptasi, nyebarkeun, narjamahkeun sareng nyebarkeun kontén pamaké anjeun dina média anu atos aya atanapi engké. Anjeun ogé masihan hakkeun kana situs hak pikeun sub-lisénsi hak ieu, sareng hak nyandak tindakan pikeun ngalanggar hak ieu.

Eusi pangguna anjeun henteu kedah haram atanapi henteu ngalanggar hukum, kedah henteu ngalanggar hak sah hukum pihak katilu, sareng henteu tiasa mampuh ngalaksanakeun tindakan hukum naha ngalawan anjeun atanapi situs wéb atanapi pihak katilu (dina unggal hal handapeun hukum anu aya).

Anjeun teu kedah ngalebetkeun sagala eusi pamaké kana ramatloka anu mangrupa atawa geus kantos subyek sagala cara ngagawe légal kaancam atawa aktual atanapi keluhan sejenna sarupa.

Pamilik wéb ngagaduhan hak pikeun ngédit atanapi ngahapus bahan anu dikintunkeun dina situs wéb ieu, atanapi disimpen dina server halaman wéb, atanapi anu di-host atanapi dipedar dina situs wéb ieu.

Pamilik wéb sanés henteu ngawas panyebaran eusi sapertos kitu, atanapi publikasi tina eusi sapertos kitu, situs wéb ieu.

no HARANSI

Website ieu disayogikeun "sapertos anu" tanpa aya perwakilan atanapi garansi, dinyatakeun atanapi tersirat. Pamilik wéb teu aya perwakilan atanapi garansi anu aya hubunganana sareng ramatloka ieu atanapi inpormasi sareng bahan anu disayogikeun dina situs wéb ieu.

Tanpa aya prasangka ka umumna paragrap anu baheula, pemilik situs wéb henteu ngajamin yén:

  • ramatloka ieu bakal terus aya, atawa aya pisan; atawa
  • informasi dina ramatloka ieu geus réngsé, leres, akurat atawa non-nyasabkeun.

Henteu aya anu aya dina situs wéb ieu, atanapi anu dimaksud pikeun ngasuh, pitunjuk ngeunaan naon waé. Upami anjeun butuh naséhat anu berhubungan sareng masalah hukum, finansial atanapi médis anjeun kedah konsultasi ngeunaan ahli anu cocog.

Keterbatasan liability

Pamilik situs web moal nanggung jawab ka anjeun (naha sahandapeun hukum kontak, hukum panyawat atanapi sanésna) aya hubunganana sareng eusi, atanapi panggunaan, atanapi henteu aya hubunganana sareng: situs wéb ieu:

  • ka extent yen ramatloka ieu disadiakeun gratis-of-muatan, keur naon leungitna langsung;
  • keur naon leungitna teu langsung, husus atawa consequential; atawa
  • keur naon karugian bisnis, leungitna sharing, panghasilan, kauntungan atawa tabungan diantisipasi, leungitna kontrak atanapi hubungan bisnis, leungitna reputasi atanapi goodwill, atawa leungitna atawa korupsi informasi atawa data.

Watesan ieu tanggung jawab manglaku sanajan nu boga situs wéb parantos disarankan sacara écés ngeunaan poténsi rugi.

iwal

Teu aya anu aya dina situs wéb ieu anu bakal ngaluarkeun atanapi ngabateskeun garansi anu disebatkeun ku hukum yén éta henteu ngalanggar atanapi ngaluarkeun atanapi had; sareng teu aya anu aya dina situs wacana ieu bakal ngaluarkeun atanapi ngabatesan tanggel waler pamilik situs web ngeunaan naon waé:

  • maotna atanapi kacilakaan pribadi disababkeun ku teu diabaikan tina boga website atanapi agénna, karyawan atanapi pemegang saham / pamilik;
  • panipuan atanapi panipuan anu salah dina bagian wéb; atanapi
  • masalah anu janten haram atanapi henteu menyalahi halaman wéb pikeun ngaluarkeun atanapi ngabatesan, atanapi pikeun nyobian atanapi ngirangan pikeun ngaluarkeun atanapi ngabatesan, éta tanggel waler.

Reasonableness

Kalayan ngagunakeun situs wéb ieu, anjeun satuju yén éksprési sareng watesan pangangguran anu ditétélakeun dina wacana situs wéb ieu lumrah.

Upami anjeun henteu nganggap aranjeunna lumrah, anjeun kedah henteu nganggo situs wéb ieu.

pihak séjén

Anjeun nampi éta, salaku éntitas tanggung jawab terbatas, nu boga situs wéb ngagaduhan minat ngawatesan tanggung jawab pribadi patugas sareng karyawan na. Anjeun satuju yén anjeun moal kéngingkeun klaim pribadi ngalawan perwira atanapi karyawan pikeun ngahalangan karugian anu anjeun antos dina website.

Tanpa prasangka dina paragraf di luhur, anjeun satuju yén watesan garansi sareng tanggel waler anu diatur dina wacana situs wéb ieu bakal ngajagi perwira situs web, karyawan, agén, subsidiaries, panerus, milih sareng sub-kontraktor ogé pamilik situs wéb.

dibekelan Unenforceable

Upami aya panyayapan wacana situs wéb ieu, atanapi dipanggihan, henteu kabiasaan dina hukum anu berlaku, éta moal mangaruhan penegak ketentuan kontéks situs wéb ieu.

Indemnity

Anjeun ku dieu ngasurikeun boga situs wéb sareng ngajantenkeun ngajaga situs wéb anu dibebaskeun ngalawan karugian, karusakan, biaya, liabilitas sareng biaya (kalebet tanpa watesan sah sareng sajumlah jumlah anu dibayar ku nu boga situs wéb pikeun ngarobih klaim atanapi sengketa dina naséhat. penasihat hukum situs wéb) ditanggung atanapi ditanggung ku nu boga situs web anu timbul tina sagala pelanggaran ku anjeun tina sagala panyediaan istilah sareng kaayaan ieu, atanapi timbul tina klaim anu anjeun parantos ngalanggar sagala syarat sareng syarat ieu.

Breaches tina istilah jeung kaayaan ieu

Tanpa aya prasangka hak-hak témpo anu lain dina istilah sareng kaayaan ieu, upami anjeun ngalanggar istilah sareng syarat ieu, kumaha pamilik situs wéb tiasa nyandak tindakan sapertos pamilik situs wéb anu pantes pikeun ngarobih pelanggaran éta, kalebet nundutan aksés anjeun ka situs web, nyaram anjeun ti ngaksés situs wéb, meungpeuk komputer nganggo alamat IP anjeun tina aksés kana situs wéb, ngahubungi panyadia ladénan internét anjeun pikeun nyuhangkeun yén aranjeunna meungpeuk aksés anjeun ka situs wéb sareng / atanapi nyangking cara pengadilan ngalawan anjeun.

pariasi

Pamilik wéb tiasa ngarévisi istilah sareng kaayaan ieu ti jaman-ka-waktos. Istilah sareng syarat anu dirévisi bakal dilarapkeun kana panggunaan situs web ieu ti mimiti terbitan istilah sareng syarat anu dirévisi dina situs wéb ieu. Punten parios kaca ieu sacara teratur pikeun mastikeun anjeun wawuh sareng vérsi anu ayeuna.

tugas

Pamilik wéb tiasa mindahkeun, sub-kontrak atanapi atoh nganyahokeun hak wéb sareng / atanapi kawajiban dina kaayaan sareng syarat ieu tanpa ngawartosan anjeun atanapi nampi idin anjeun.

Anjeun bisa jadi teu mindahkeun, sub-kontrak atawa lamun heunteu nungkulan hak-hak anjeun jeung / atawa kawajiban dina istilah jeung kaayaan ieu.

Severability

Upami nyayogikeun syarat-syarat sareng kaayaanana ieu ditangtukeun ku mana-mana pengadilan atanapi otoritas kompeten anu sanés ngalanggar hukum sareng / atanapi anu henteu katahuan, syarat-syarat sanésna bakal diteruskeun. Upami aya panyanggupan anu teu sah sareng / atanapi anu teu kalaksanakeun bakal janten hukum atanapi tiasa dikuatkeun lamun bagian éta dihapus, bagian éta bakal dihapus, sareng sesa rezekina bakal diteruskeun.

perjangjian sakabéh

Istilah sareng syarat ieu, babarengan sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Dasar wéb mangrupikeun kasepakatan antara anjeun sareng nu gaduh situs web hubungan anjeun nganggo situs wéb ieu, sareng ngagentos sadaya perjanjian sateuacanna ngeunaan panggunaan situs web ieu.

Hukum sarta Undang-yurisdiksi

Istilah sareng syarat ieu bakal diatur ku sareng ditaatkeun saluyu sareng undang-undang Karajaan Britania sareng sengketa anu aya hubunganana sareng istilah sareng kaayaan ieu bakal tunduk kana yurisdiksi eksklusif pengadilan Inggris.

Pangmayaran ka situs wéb

Sadaya pangmayaran henteu tiasa dibayar deui kumargi merhatikeun jasa anu disayogikeun dina waktos pameseran. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng pameseran anjeun, anjeun tiasa ngahubungi rojongan kami.

Sagala transaksi chargebacks atanapi terbalik dilakukeun dina pamayaran anjeun bakal ngakibatkeun gantung akun saharita. Gantung ieu bakal dievaluasi gumantung sareng dumasar kana sabab anu nyababkeun éta.

Ngaran hukum kami nyaéta:

AZANDT MEDIA LTD

Kantor kami kadaptar:

132-134 Jalan Besar Ancoats, Manchester, M4 6DE, karajaan Inggris

Ngeunaan halaman wéb ieu Syarat Layanan

Kami nyiptakeun istilah sareng kaayaan situs web ieu nganggo generator TOS / T & C anu aya Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Online.

Anjeun tiasa ngahubungan nu gaduh situs wéb nganggo email di alamat email kami di luhureun dokumen Peraturan Sarat ieu.Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Online disatujuan Loka