Loading ...

unsubscribe

Kumaha carana ngalanggan:

a) Anjeun moal hoyong nampi béwara dina panyungsi anjeun langkung seueur. Teras anjeun kedah klik dina bel beureum di katuhu handap kaca ieu sareng pilih pikeun ngaleungitkeun.

Upami éta henteu tiasa dianggo kanggo anjeun maka kéngingkeun tautan di handap ieu pikeun kéngingkeun seueur émbaran push sareng petunjuk kumaha cara unsubscribe ngagunakeun panyungsi anu béda:

https://documentation.onesignal.com/docs/unsubscribe-from-notifications

b) Anjeun moal hoyong nampi email deui. Teras anjeun kedah klik dina link anu henteu disayogikeun dina email ieu, tiasa ngagentos anjeun tiasa ngatur ngabejaan dina akun anjeun, alternatipna tiasa ngahapus akun anjeun.